sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Seinät sileeks

Nyt alkaa olla talolla taas tohinaa. Kaikki laata on nyt päätetty, tilattu ja haettu. Ennen tilausta vekslasimme niitä kyllä useampaan kertaan, mutta se kannatti. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä.

Viikonloppuna haimme laatat: pari trukkilavallista seinälaattoja, lattialaattoja ja välitilalaattoja. Eilen olimme Laatoittajan kanssa katsomassa, mitkä laatat minnekin tulisi ja mihin tyyliin. Kuistille tulee isot laatat tiililadonnalla. Kaikki muut laatat laitetaan suoralla ladonnalla. Laatoittaja aloittaa huomenna työt vesieristyksistä.

Alakerran seinät on nyt tasoitettu kahteen ja osa kolmeenkin kertaan. Ja tämän päivän nimissä Tasoittaja oli saanut myös keittiön ja olohuoneen valmiiksi pohjamaalausta myöten! Ja se olikin mukava yllätys, sillä keittiö tulee jo huomenna. Kamerasta loppui akku, joten en saanut vielä otettua kuvia pohjamaalatusta keittiöstä tai olohuoneesta.


Ekat tasoitukset olkkarin seinässä.Yläpuolella oleva kuva: Viimeistellyt tasoitukset kolmeen kertaan tasoitettuna ja hiottuna. Tuli todella tasainen. Mutta sitten on tuo hajonnut ovipahanen! Sen luultavasti korjaamme ja laitamme ulkovaraston oveksi. Uuden kodinhoitohuoneen oven pitäisi tulla alkuviikosta pääovitoimituksen mukana.
Takka ja pala keittiötä ennen tasoituksia
sekä tasoitusten ja pohjamaalauksen jälkeen.
Huomaa emännän ruiskumaalaama klapikori.Tässä ensimmäinen kuva valmiista takasta. Takan ensituli oli tarkoitus raapaista juhlallisesti viikonloppuna, mutta tovin savuttelun jälkeen totesimme, että klapit ovat sittenkin vielä liian kosteita syttyäkseen. Kuivukoot nyt vielä toisen viikon sitten. Taustalla näkyy osa pohjamaalatusta keittiöstä. Keittiön ja olohuoneen pintamaaliksi tulee beige, jota laitamme luultavasti myös eteistiloihin, kun ovat oikeastaan vähän samaa tilaa.

P.s. Blogiimme on ilmestynyt uusi Sisustus-sivu, jossa on tarkemmin asiaa tulevasta sisustuksesta. Niistä kuvia myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti