keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Suurimman urakan päätöspäivä

Maanantaina oli suuri päivä, kun Kastellin Timpurit luovuttivat rakennusurakkansa meille. Luovutustilaisuus kesti pari tuntia ja siinä käytiin läpi koko talo ulkoa ja sisältä. Mukana oli myös vs Työnjohtajamme. Huomautettavaa työn jäljestä meillä ei juurikaan ollut, kaikki oli tehty ja viimeistelty huolella, mitään puutteita ei ollut.

Viittä vaille valmiista talopaketista puuttuu nyt enää lähinnä viimestelevät sähkö- ja lvi-työt sekä pääoven asennus ja kattoturvatuotteet + omalle kontollemme jäävät pintatyöt alkaen seinistä ja katon paneloinnista listojen, parketin, väliovien ja kiintokalusteiden asennukseen. Ja paljon muuta pientä hommaa ennen kuin taloon voi muuttaa.

Kuistin terassi valmistui samana päivänä. Emme oikeastaan tarkalleen tienneet, millainen siitä tulisi valmiina, olimme nähneet terassin ainoastaan pääpiirustuksessa. Mutta upeahan siitä tuli! Sopii hyvin pienen kuistin edustalle.



Pääsähkökeskus on nyt myös siirretty väliaikaisen
työmaakeskuksen virastaan tontin laidalta teknisen tilan ulkoseinään.



Alakerran isommasta makkarista aloitettiin alkuviikolla katon panelointi.


Sekä alakerran että yläkerran seinät on nyt tasoitettu ja pohjamaalattu.
Seuraavaksi pääsemme maalaus- ja tapetointihommiin.


Kodinhoitohuoneen lattia laatoitettuna ja saumattuna. 
Saumaväri on tumman harmaa ja sopii todella hyvin laattojen sävyyn.


Kylppärin saumatut seinät ja lattiat.


Saunan saumattu lattia ja villoitetut seinät.


Yläkerran lattialämmitysputket laitettiin eilen.
Perjantaina tulee lattiavalu.



Alakerran makuuhuoneet maalasimme viime viikonloppuna. Pikku makkari sai vaalean harmaanvihreän ja isompi harmaanliilan sävyn. Isommalla pinnalla väri hiukan syvenee näihin värikarttojen sävyihin verrattuna. Sävyt ovat  H495 Harso ja Y348 Huntu.


Tämmöistä tällä viikolla. Takaterassillekin oli muuten tehty terassipylväiden koristukset. Niistä ei nyt tullut otettua kuvia, mutta ovat samaa tyyliä kuin kuistillakin. Niin, ja muuten se alakerran vessa on nyt kunnossa. Tasoittaja oli pyynnöstämme siistinyt seinän alareunan nätisti ja pohjamaalannut sen uudelleen, joten nyt se on taas kuin uusi.

Tällä viikolla varmistui myös autokatoksen tekijät. Työhön saimme tutut Timpurit ja katosta aletaan rakentamaan todennäköisesti jo piankin, kun piirustukset saadaan valmiiksi. Nyt pitää laittaa tapetit tilaukseen niin päästään niitä sitten seuraavaksi laittamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti