perjantai 21. lokakuuta 2011

Siivousta, säätöä ja terassi

Tämän päivän iso urakka oli alapihan terassi. Se tehtiin tuplaten sen kokoisena, mikä alun perin oli suunniteltu piirustuksiin. Sellaisenaan se olisi ollut liian pieni terassin käyttötarkoitukseen eli grillailuun, oleiluun ja istuskelemiseen. Tuohon tulee vielä kaide ja portaat, mutta se on ensi kevään hommia samoin, kuin terassin helman nikkarointi, jotka eivät kuuluneet Kastellin urakkaan.
Kodarin lattia laatoitettiin tänään. Nyt ainoa laatoittamaton lattia on yläkerran vessan lattia. Ja sitä ei vielä voi haaveillakaan, koska alkuviikosta tulee yläkerran lattialämmitysputket ja loppuviikosta lattiavalu. Kuivuminenkin vie vielä oman aikansa...

Sitten Mission Alakerran Veski: emme saaneet suostuteltua Laatoittajaa purkamaan alakerran vessan laattakorotusta, jonka hän oli erehdyksissään tehnyt. Aloimme sitä sitten itse irroittelemaan ja totesimme että eihän se siitä nätisti lähde. Puolet Gyproc-levystä tulee mukana. No, hyvä jos korkeintaan puolet, nyt sen saa vielä tasoitettua. Loppu hyvin, kaikki hyvin siis.

Mutta tässä siis sitä kodarin uuni tuoretta lattiaa:
 

Ensi viikon tulevista tapahtumista intoutuneena siivosimme tänään koko yläkerran roinasta ja pölystä. Siivosimme myös alakertaa, että olisi sitten helpompi siirrellä tavaroita pois kattopaneloijien tieltä, kun maanantaina tulevat. Niin, kattoa aletaan naputtelemaan jo ylihuomenna! Saamme siis pikku hiljaa Gyproc-levyt piiloon...

Maanantaina timpurit luovuttavat meille oman urakkansa, joten viimeistään sen päivän aikana kaiketi sitten valmistuvat myös yläpihan terassi, molempien terassien kaiteet ja loput smyygit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti