perjantai 14. lokakuuta 2011

Kaikkea kanssa

Tilasimme tällä viikolla väliovet, ne tulevat Jeldweniltä (talopakettitoimituksena Kastellin kautta). Niiden toimitusviikoksi vahvistui Topikeittiön kalustetoimitusta seuraava viikko. Tänään pitäisi tulla katto-, jalka- ja peitelistat. Jos tulee. Kuljetusfirmasta nimittäin soitettiin tänään ja kerrottiin että ne olisivat tulleet nyt, mutta "se meni jo ohi" kun emme olleet sillä minuutilla vastanneet puhelimeen.

Aika nopealla aikatalulla pitäisi kesken työpäivän päästä paneeleita vastaanottamaan, on sentään melkein puolen tunnin ajomatkakin tontille... Tähän mennessä vastaanotettavista toimituksista on sentään soitettu viimeistään edellisenä päivänä ja kerrottu toimitusajankohta. Katsotaan, jos kuljettaja ehtii tekemään toisen koukkauksen.

Kattopaneelitoimitus puolestaan on myöhässä, sen piti tulla Kastellitukusta tiistaina tai viimeistään keskiviikkona. Tästä laitoimmekin eilen jo kyselyä perään. Jotkut asiat eivät siis ole viime aikoina tapahtuneet ajallaan, edelliseenkin bloggaukseen viitaten. Pitää kuitenkin muistaa, että olemme kaiken kaikkiaan aikatauluista paljon edellä.

Itse palkkaamiimme työntekijöihin olemme olleet todella tyytyväisiä. Muun muassa Laatoittaja ja Tasoittaja ovat molemmat tehneet erittäin huolellista jälkeä. Eilenkin oli niin mukava käydä talolla, kun sisään tullessa kodarin työmaaradiosta soi täysillä rokki ja Laatoittaja kiinnitteli viimeisiä laattoja pesuhuoneen seinään. :)

Viikonlopun ohjelmassa olisi tällä kertaa siivousta, puuhommia, tapettien valikoimista ja kenties hieman maalaustakin. Niistä on tämän viikonloppu tehty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti