torstai 13. lokakuuta 2011

Laatoituksia

Tältä näytti tänään:

Siivosimme pihaa sen verran kuin mahdollista. Timpurin tarvitsevat rakennustavaraa pihalta vielä yläkerran tekemisessä, joten vieläkään emme saa tuota roinaläjää yhteen ja samaan paikkaan pois talon edestä.

Alakerran vessan laatoitukset. Viimeinen laattarivi kynnyksen eteen tehdään oven ja kynnyksen asennuksen jälkeen, koska vesieriste pitää saada laitettua kynnyksenkin kohdalle.

Kylppärin seinä tasoitettu, hiottu, vesieristetty ja laatoitettu. Sauman sävyksi tulee marmorinvalkoinen. Aika nätti meistä!
                                                                          
 Saunan seinään laitetaan tätä Aquapanelia, jossa laatat pysyvät paremmin kuumassa saunassa. Laatoittajamme villoittaa ja levyttää saunan niiltä osin kuin laatoitukset vaativat, koska timpurit eivät ole ehtineet sitä tekemään. Kätevä mies tuo Laatoittaja!

Timpurin käväisivät eilen talolla laittamassa kodarin uuden oven paikalleen. Myös yläkerrassa oli tapahtunut sen verran, että vessan ulkoseinät oli levytetty. Tältä näyttää kodarin ovi ulkoa syysillan hämärässä.Molemmat terassit on yhä tekemättä ja hankaloittavat siten kulkemista etenkin pimeään aikaan. Toivon mukaan timpurit tekevät kaiken kerralla valmiiksi, sitten kun palaavat.

Topikeittiöltä käytiin tänään tarkistusmittaamassa kaappien paikat. Kaikki liukuovikaapit tulevat mittatilauksena Stirpeltä Topikeittiön kautta, joten niiden paikkojen mittaamisessa piti ottaa huomioon kaikki lattiamateriaaleista, vesieristeitä ja laasteja myöten, kattopaneeleihin. Topikeittiökalusteiden toimitusviikko on seitsemän viikon päästä loka-marraskuun vaihteessa. Aika pian siis! Silloin meille tulee kaapit vessoihin, kodariin, kuistille, eteiseen ja alakerran molempiin makuuhuoneisiin. Siinä on sitten palapeliä kerrakseen, kun niitä aletaan kasaamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti