tiistai 2. elokuuta 2011

Kattotiilien ladontaa

Tämän päiväisellä työmaan tarkastuskierroksella näimme talon todellisessa ulkoasussaan oikeastaan aivan ensimmäistä kertaa siinäkin mielessä, että teimme melko tuntuvia muutoksia Kastellin alkuperäiseen Kartano-talomalliin. Kaikkia muutoksia ei siis näy edes pääpiirustuksissamme, kuten esimerkiksi sisäeteistä, vaikka toimitussisällössä ovatkin.

Viikon työn tulokset yllättivät perusteellisesti. Kaikki ulkoseinät oli kokonaisuudessaan levytetty ja sisäpuolelta villoitettu. Kattohuopa oli laitettu, ja tiilet ladottu kuistin kattoa lukuun ottamatta. Sisälläkin oli jo eri tuntuista, kun villat eristivät äänet ja katto suojasi auringon paahtavalta kuumuudelta.

Tänään myös suunnittelimme pihasuunnittelijamme kanssa (keskellä sekaista työmaata) pihan tulevia muotoja ja katseen kestävien puiden säästämistä moottorisahan nälkäiseltä laipalta. Tarkoitus olisi tasoittaa ylä- ja alapiha ja tehdä alustava pengerrys kaivinkoneella kaivaen vielä syksyn aikana. Keväällä sitten aloitetaan varsinaiset pihapuuhat - ja siinäkin riittää puuhaa vaikka millä mitalla...Koti <3Näkymä sisäkuistin oviaukosta: vasemmalla makuuhuoneet,
oikealla keittiö ja olohuone. Keskelle tulee sauna, pesuhuone ja KHH.


Keittiö ja olohuone.


Terassilta käynti tekniseen tilaan
ja kodinhoitohuoneeseen.


Ikkunat odottelevat paikalleen nostoaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti