keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Talven tapahtumia

Viime bloggauksesta olemme saaneet lähes koko talon seinäpinnat tapetoitua, mikä olikin ihan mielettömän iso ja aikaa vievä urakka! Enää olisi vessat tapetoimatta... Lisäksi olemme asentaneet parkettia alakertaan. Olohuone, keittiö, eteishalli ja toinen makkari on kauniissa parketissa - yhdestä huoneesta alakerrassa parketti vielä uupuu. Ja sitten päästäänkin yläkerran lattian kimppuun! :) Kaikki lattialaatoituksethan tehtiin jo aiemmin syksyllä, joten nyt niitä voi vain ihailla.

Jalka-, katto- ja koristelistat pitäisi käydä ensi viikolla hakemassa. Teimme jalkalistojen osalta tilaukseen vielä viime hetken muutoksia, kun parketin sävykin hieman muuttui alkuperäisestä ajatuksesta. Valitsimme Karelian mattalakatun select-tammiparketin, joka on tosi nätti kylmäsävyisten seinien rinnalla.Parketin pariksi meille on nyt tulossa tammi-jalkalistaa, muut listat ovat katon kanssa yhtenevät valkoiset.

Kuvia myöhemmin, kun talossa tällä hetkellä vallitseva sekasorto väistyy eli kun saadaan kiintokalusteet paikalleen... :)

Vielä hetki aherretaan, kunnes rauhoitutaan Joulun viettoon. 
Ihanaa ja tunnelmallista Joulun aikaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti